tisdag, juni 30

årets första dopp!

lämnar soliga malmö kl 19. kvicksilvret vilar på 31. tryckande värme.

kör om lomma till lund och möts av dessa moln (kameran i bagaget så det fick bli mobilen). börjar_ana_oråd (läses med fred asps röst, ni i min generation som kan ert killinggäng förstår).

...och i lund är det vattenfestival. 200 meter fram står min rykande varma mat och väntar så det var bara till att hålla för näsan och dyka i!

söndag, juni 28

carpe lumina


tidig söndagsbön, 0530. jagade ljus med mangan på fälten kring bärsebäck. sedan vidare till rövarkulan för makro i daggen.

fredag, juni 26

fick ett sms...

"Michael Jackson skall inte kremeras, han består av 86% plast och skall därför smältas ner och återvinnas till LEGO så att barnen kan fortsätta leka med han."

Ganska stört, hemskt och otäckt.

Ja vet, det skrivs överallt om det som hänt. Ska inte tragga. Men det är en tragisk dag, smått ofattbart faktiskt. Även om man kanske kan tycka att han bidragit färdigt med musik sedan en tid tillbaka så var det ändå den största av musiklegender och musikaliskta fenomen (och allmänt märkliga fenomen för övrigt) som försvann.

50 bast, egen sjukvårdspersonal som dygnet runt inte kan varit många meter bort och med dagens otroliga medicinska teknik och ändå gick han inte att rädda. Konstigt. Ett fenomen.

tisdag, juni 23

ursäkta mig


men vem f_n orkar sånt här? det kan omöjligtvis bara vara jag som inte orkar plugga en 40-sidors "inspirationsbok" som ska hjälpa mig få ut 100% av min nya jobbtelefon.
-gäsp. och välkommen till 2000-talet. blir det tenta vet jag en som kuggar.

torsdag, juni 18

livet i arlnarp




macrosäsongen började i söndags med invigning av ringblixten. ganska tillfreds med vad man kan åstakomma med extrema bländare över 50 (man får svabba sensorn innan) och även relativa långa tider vid macro. i-ttl:en fungerar bra och komponerar ganska så korrekta exponeringar på extremt nära håll. trodde inte den skulle ha ork att svärta ut dagsljus helt den lilla rackaren.

för att det gick!

måndag, juni 8

kommunikationsproblem


ingen fast telefon o inge internet på två dagar på jobbet. nån har varit inne i en telestation o gått loss med avbitaren för att göra inbrott på malaco-lagret (jobbar i samma byggnad), denna gång fick dom med sig 66 pallar godis. det är ganska mycket gotte det.

måndag morgon


herregudars. har vi omstrukturerats till dagis?

torsdag, juni 4

uppstart


katten vart mycket nyfiken på servomotorerna.


koppla startmotorn....


startförsök: ingen gnista. blocket: säljes.